info@consort99.nl  |  tel: 0517 232 417


Zomercursussen, workshops en projecten

De accomodatie

U verblijft in het klooster Frenswegen nabij Nordhorn, enkele kilometers over de grens bij Denekamp. U overnacht in een luxe één- of tweepersoons kamer in een prachtig Middeleeuws klooster. Het klooster heeft een mooie aula met vleugel, die regelmatig als concertzaal gebruikt wordt. Daarnaast bevinden zich in het klooster een kapel met pijporgel, een binnenplaats en mooie kloostergangen.

Op horeca-gebied zal het u aan niets ontbreken. Ontbijt, lunch en uitgebreid diner zijn van zeer goede kwaliteit en vinden plaats in het restaurant. U kunt ook gebruik maken van de sfeervolle groepsruimten.

In het gebouw bevinden zich twee liften.

De omgeving

Klooster Frenswegen ligt in een fraaie omgeving pal langs de Vecht nabij de stad Nordhorn in het graafschap Bentheim. In dit historische graafschap ligt ook het kuuroord Bad Bentheim met zijn imposante burcht. Kijk hier voor meer informatie over de omgeving > 

> Meer informatie over klooster Frenswegen

De omgeving

Klooster Frenswegen ligt in een fraaie omgeving pal langs de Vecht nabij de stad Nordhorn in het graafschap Bentheim. In dit historische graafschap ligt ook het kuuroord Bad Bentheim met zijn imposante burcht.

Nordhorn is een geliefde bestemming voor cultuurliefhebbers en winkelend publiek. Langs de Vecht liggen topkunstwerken verscholen in het groen die deel uitmaken van de “Kunstwegen”, een 180 km lange kunstroute langs de Vecht.

Andere bezienswaardige plaatsen zijn o.a. Lingen, Schüttorf en in Nederland het historische stadje Ootmarsum.

Er lopen langs het klooster Frenswegen een aantal aantrekkelijke routes voor zowel fietsers als wandelaars.

Een huurfiets is via bemiddeling van het klooster verkrijgbaar.

Kijk voor activiteiten in de omgeving ook op www.geheimoverdegrens.nl.

De accomodatie

U verblijft in het klooster Frenswegen nabij Nordhorn, enkele kilometers over de grens bij Denekamp. U overnacht in een luxe één- of tweepersoons kamer in een prachtig Middeleeuws klooster. Kijk hier voor meer informatie over de accomodatie.

> Inschrijven