info@consort99.nl  |  tel: 0517 232 417


Zomercursussen, workshops en projecten

Ensemblespel blokfluit

o.l.v. Hilde de Wolf

In de zomer van 2020 van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus organiseert Consort'99 onder andere een week ensemblespel blokfluit.

Deze zomerweek staat Renaissance- en Barokmuziek van Italiaanse componisten op het programma, te denken valt aan Gabrieli en Vivaldi.

In afwachting van de aanmeldingen worden de composities uitgezocht.
Er is veel rijk repertoire uit die tijd.

Weekindeling

De aankomsttijd op maandag is tussen 11:15 en 12:15.
Om 12:30 is het middageten. De eerste workshop begint om 15:00 uur.

Vanaf dinsdag wordt er iedere dag ‘s ochtends gerepeteerd van 9:30 tot 12:30. Na de lunch kunt u genieten van de omgeving. Ook is er gelegenheid om samen te musiceren. ‘s Avonds wordt er nog een uur gerepeteerd.

Zaterdag 1 augustus vindt er een eindpresentatie plaats.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de zomercursus Ensemblespel blokfluit?  Klik hier >


Hilde de Wolf

hilde.jpg

Hilde de Wolf is blokfluitist en geeft concerten over de hele wereld. Ze geeft workshops en cursussen in Nederland en Duitsland en verzorgt blokfluitlessen aan kinderen en volwassenen. Geeft ondersteuning aan ensembles en kamermusici die zich de muziek uit de Renaissance of Barok of nieuwe muziek eigen willen maken. Ze studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en behaalde haar Master-diploma. Van 'het Prins Bernhard Fonds' en 'de Stichting Voortgezette Studie Podiumkunsten' ontving zij een beurs voor een studie aan de Staatlichte Hochschule in Trossingen, Duitsland. Zij specialiseerde zich in Middeleeuws en eigentijds repertoire voor blokfluit.

Kijk voor meer informatie over Hilde de Wolf op hildedewolf.com.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de zomercursus Ensemblespel blokfluit?  Klik hier >